6 de març de 2019

Laie, la llibreria d'ARCOmadrid

Laie, la llibreria d'ARCOmadrid
Un any més, Laie ha participat a la Fira Internacional d’Art Contemporani ARCOmadrid del 27 de febrer al 3 de març. Des de fa més de 10 anys, estem presents en aquesta important trobada de col·leccionistes, galeristes, artistes i professionals de l’art de tot el món. Laie hi ha figurat com l’única llibreria de referència de la mostra, donat el seu paper com a agent cultural i la seva vinculació amb el món de l’art. 
Hi hem presentat una àmplia selecció d'articles per tal de descobrir als visitants les tendències més actuals i els noms propis més rellevants de l’actualitat nacional i internacional. Hem plantejat recorreguts bibliogràfics vinculats al món de l'art contemporani, la fotografia, l'arquitectura i el disseny; amb propostes especialitzades en altres disciplines com l'art urbà, la il·lustració o el còmic. 
Com sempre, hem presentat un apartat de llibres i articles pel públic infantil orientats a la creativitat i el desenvolupament artístic
A continuació podeu consultar part de la selecció bibliogràfica i dels objectes exclusius que hem mostrat al nostre estand 9J14 (pavelló 9). 

Autor: Laie

Comparteix

Següent

Laie 07/03/2019

Cualladó essencial

Destacats

Destacats