Col·laborador targeta Laie

TEATRE LLIURE

Visita la seva web
TEATRE LLIURE

El Teatre Lliure de Barcelona és un dels centres de creació i exhibició escènica més importants de l’Estat espanyol. Actualment està dirigit pel director d’escena Juan Carlos Martel Bayod i forma part de la xarxa europea de teatres públics mitos21.

Els objectius del Lliure en l’etapa actual giren entorn de quatre eixos: l'escena, l'escena digital, l'acció cultural i l'acció educativa.

Units tots ells per un compromís social i comunitari, la implicació amb la ciutat es conjuga amb la projecció nacional i internacional; la creació contemporània de formats híbrids amb la reivindicació del valor atemporal de les arts escèniques en el seu conjunt. Fer el teatre accessible a tots els públics va de la mà amb gestionar una entitat emmarcada en els nous paràmetres de sostenibilitat econòmica i mediambiental, quan és a punt de celebrar el mig segle de vida.

Fundat cooperativament el 1976 per un col·lectiu d’artistes impulsat per Fabià Puigserver, el Teatre Lliure és una fundació privada, participada per les administracions públiques següents: l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura.

L’equipament té dues seus: una a Montjuïc, que comprèn la Sala Fabià Puigserver de gran format (fins a 720 espectadors) i l’Espai Lliure de petit format (fins a 172 espectadors), i una altra a Gràcia, amb una sala de format mitjà (fins a 250 espectadors).

Visita la web del col·laborador