Promoció targeta Laie

A punt de solfa: curs d’introducció a la música clàssica

Promoció vàlida fins el 29/10/2019

A punt de solfa: curs d’introducció a la música clàssica
Aquest octubre, us proposem descobrir més de 400 anys de música en cinc sessions, del renaixement a la música contemporània. Curs coordinat i impartit per Albert Galceran.
OCTUBRE 2019
1: Dels inicis al barroc. Analitzarem els orígens remots de la música clàssica (o culta), fins a un dels moments de més expansió, el barroc.
8: Classicisme i la Primera Escola de Viena: Haydn, Mozart i Beethoven. Tota la música clàssica és… clàssica? Ens centrem en el classicisme.
15: Romanticisme. Un dels períodes de més èxit de la música culta, amb autors com Beethoven, Chopin, Schubert o Liszt.
22: Post-romanticisme. Molts moviments neixen després del romanticisme, ens centrarem en tres que van encadenats, l’impressionisme, l’expressionisme i el minimalisme.
29: I l’òpera? El llenguatge operístic va de la mà del simfònic, però amb algunes particularitats. A mode de resum, repassem els orígens i evolució de l’espectacle operístic.
Horari: dimarts de 19.30 a 21 h.
Lloc: Laie Pau Claris (Pau Claris, 85, sala Picasso)
Informació: activitats@laie.es | assumpte: curs música clàssica | Tel. 93 412 68 32 ext. 161
CONDICIONS
10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 15/01/2020