• 0

Promoció targeta Laie

Amors sense casa. Curs de literatura catalana de temàtica LGBTI

Promoció vàlida fins el 11/03/2019

Amors sense casa. Curs de literatura catalana de temàtica LGBTI
Gràcies a la bona acollida en l’edició anterior, torna el curs Amors sense casa, que ampliarà i aprofundirà en els temes proposats. Del 7 de gener a l'11 de març de 2019.
El gènere i la sexualitat són, sens dubte, dos aspectes ineludibles en la recerca de les identitats humanes. Existeix, la literatura catalana de temàtica LGBTI? L’objectiu d’aquest curs és, precisament, traçar una genealogia de textos literaris en què l’univers LGBTI tingui un paper central. Recórrer, a través de mostres de creació literària i de diversos posicionaments teòrics elementals, les traces d’una escriptura altra que pocs s’han atrevit encara a desenterrar. 
Coordinat per Sebastià Portell escriptor, dramaturg i estudiós de l’àmbit del gènere i la sexualitat. Ha publicat diversos títols de teatre i narrativa, dels quals destaquen la novel·la El dia que va morir David Bowie (2016), els contes de Maracaibo (2014) o l’obra teatral Transbord (2018). També ha estat el curador d’Amors sense casa (2018), la primera antologia de poesia LGBTQ catalana.

Més informació sobre el curs

Informació i inscripcions: activitats@laie.es | assumpte: curs Amors sense casa | Tel. 93 412 68 32 ext. 161

CONDICIONS

10% de descompte presentant la targeta client de Laie

Altres promocions

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019