• 0

Promoció targeta Laie

Deliri a dos al Teatre Akadèmia

Promoció vàlida fins el 03/02/2019

Text de Eugène Ionesco amb direcció de Montse Bonet. Del 23 de gener al 17 de febrer.

L’autor ens presenta dos personatges, ELL i ELLA, tancats en la seva closca, que estan junts des de fa molts anys. Un home i una dona, ja grans, en una mena d’amagatall on s’acumula tot el seu passat, envoltats per un món en guerra, que va penetrant a poc a poc dins el seu cau.

Aquests ELL i ELLA som tots nosaltres, de la mateixa manera que aquest món exterior agressiu i violent és el món en què ens estem acostumant a viure i, per força, a conviure.

Amb el seu sentit d’humor tràgic, Ionesco ens parla de la bogeria d’haver d’existir, de l’angoixa per la certesa de la mort, de la dificultat de les relacions humanes, de desitjos, de pors, de tendreses, d’innocències perdudes. Tot tractat des de l’òptica d’un autor que mai s’allunya de l’ésser humà i de la seva capacitat d’humor alliberador.

Repartiment:

Montse Puga

Òscar Intente

amb la col·laboració d’Òscar Romera/Carlos Ulloa i Montse Bonet

Més informació

Condicions de la promoció

Entrades a 12,80 € per a les funcions del 24 de gener al 3 de febrer.

Compra aquí les teves entrades

Altres promocions

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019