Promoció targeta Laie

El mercader de Venècia a la Sala Versus Glòries

Promoció vàlida fins el 24/03/2019

El mercader de Venècia a la Sala Versus Glòries

El text de Shakespeare que reflexiona sobre la gènesi del sistema capitalista i el naixement de la banca en versió de Konrad Zschiedrich. Del 27 de febrer al 24 de març.

La rica Ciutat-Estat de Venècia, centre d´una prosperitat sense precedents a partir del segle XIV, brinda a Shakespeare un marc excel·lent on situar l´engranatge dels temes que vol aplegar. El Mercader activa una profunda complexitat de punts de vista que s'emmirallen i s´interrelacionen a partir d´un mateix nucli: la turbulenta expansió del poder econòmic i el seu impacte en les relacions humanes.

La usura, la riquesa, l´odi recíproc de cultures que conviuen, la vulnerabilitat de l'estranger, la utilització perversa de la Justícia conformen la mirada shakespeariana sobre la gènesi del sistema capitalista i el naixement de la banca, en el sentit modern del terme. L’obra salta vertiginosament, de la comèdia a la tragèdia amb una ironia gens evident i altament eficaç per retratar la totalitat del sistema social. Konrad Zschiedrich, especialment interessat en els conflictes d´aquesta naturalesa,  ha  construït una versió essencial que es concentra en els moviments del capital, el sentit dels diners.  

Repartiment

Silvia Forns: Porcia, Jessica, Salarino  | Lolo Herrero: Antonio, Salanio, Lancelot

Mercè Managuerra: Shylock, Salanio | Damià Plensa: Bassanio, Salarino

Condicions de la promoció

Promoció d'entrades a 11€ (+0,60€ de gestió).

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle

Altres promocions

La Diversa al Teatre Akadèmia

Un soliloqui de Moreno Bernardi que neix a partir de poemes d’Alda Merini, protagonitzat per Laia Casals. Tres úniques funcions els dies 5, 6 i 7 d’abril.

Promoció vàlida fins el 07/04/2019

Tercets a l'Escenari Joan Brossa

Dues peces breus i inèdites de Joan Oliver, interpretades pels actors Queco Novell, Gemma Brió, Santi Ricart i Miquel Agell. Dirigit per Artur Trias. Del 13 al 31 de març

Promoció vàlida fins el 31/03/2019

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019