Promoció targeta Laie

Federico García al Teatre Goya

Promoció vàlida fins el 28/04/2019

L'exitós espectacle de Pep Tosar sobre la figura de Lorca prorroga al Teatre Goya. Fins al 28 d'abril de 2019.
Tosar explora la dimensió humana del poeta a través d’aquest espectacle que, impregnat del duende lorquià, integra poesia i testimoni, cant i ball flamenc, i imatge documental. L’espectacle descobreix universos desconeguts de Federico García Lorca i ofereix una guia formidable per entendre millor el poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.
Amb: Mariola Membrives/Ana Brenes, Rycardo Moreno / Marc López / Tomás Lorenzo, Pol Jiménez / Rafael Ramírez, David Domínguez / Joni Sánchez i Pep Tosar.
Condicions de la promoció
Pack 4x3 per a les funcions seleccionades a partir de l'11/04*
15% per la resta de funcions*
*Promocions limitades a les 100 primeres entrades
Usuari: laie
Password: 2012

Altres promocions

Bomber(s) al Teatre Akadèmia

Una obra de l'autor francès Jean-Benoît Patricot que reflexiona sobre els límits del consentiment, els abusos sexuals i les relacions desiguals. Dirigida per Jordi Vilà. Del 17 d’abril al 12...

Promoció vàlida fins el 28/04/2019

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019