Promoció targeta Laie

La dansa de la venjança a La Villarroel

Promoció vàlida fins el 30/03/2019

Laia Marull i Pablo Derqui interpreten aquest text de Jordi Casanovas sobre una parella trencada. Amb direcció de Pere Riera.
Una parella se separa després d'anys de matrimoni. El divorci els obliga a resoldre com s'han de repartir les hores d'un fill menor d'edat. Han fet un pacte. Han arribat amb serenor fins aquest pacte. Però avui, a la casa on havien fundat la seva història en comú i tot just quan ja s'anaven a acomiadar sense deixar més víctimes pel camí, el pacte es trenca i alguna cosa esclata.
Condicions de la promoció
15€ per a les funcions del 16/03 al 31/03
15% de descompte per a la resta de les funcions* 
*Promocions limitades a les 100 primeres entrades
Usuari: laie
Password: 2012

Altres promocions

La Diversa al Teatre Akadèmia

Un soliloqui de Moreno Bernardi que neix a partir de poemes d’Alda Merini, protagonitzat per Laia Casals. Tres úniques funcions els dies 5, 6 i 7 d’abril.

Promoció vàlida fins el 07/04/2019

Tercets a l'Escenari Joan Brossa

Dues peces breus i inèdites de Joan Oliver, interpretades pels actors Queco Novell, Gemma Brió, Santi Ricart i Miquel Agell. Dirigit per Artur Trias. Del 13 al 31 de març

Promoció vàlida fins el 31/03/2019

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019