Promoció targeta Laie

La Diversa al Teatre Akadèmia

Promoció vàlida fins el 07/04/2019

La Diversa al Teatre Akadèmia

Un soliloqui de Moreno Bernardi que neix a partir de poemes d’Alda Merini, protagonitzat per Laia Casals. Tres úniques funcions els dies 5, 6 i 7 d’abril.

'La diversa' neix a partir dels poemes d’Alda Merini (1930 – 2009), escriptora i poetessa considerada una de les veus més clares i profundes de la poesia italiana del segle XX. Va viure gairebé 20 anys internada en un hospital psiquiàtric rebent fins a 37 electroxocs. La poetessa va explicar en els seus poemes l’experiència de la bogeria i de la seva salvació.

Moreno Bernardi construeix un soliloqui per a l’actriu Laia Casals, i ens condueix per la soledat d’una dona internada i visionària; desvelant les lamentacions i el silenci; la por, l’odi i l’amor; la llicència de maternitat i l’aïllament; fins a l’intent dels metges d’apagar la seva veu i la seva dignitat.

Una dona fràgil i forta, viva i en deliri, enfadada i santa que atrapada dins la seva “habitació”, ens confessa realitats difícils d’escoltar: el paradís trobat en l’infern del manicomi; els amors de carnalitat espiritual amb Crist; l’ambigüitat d’allò sacre i profà dels àngels; i els dubtes i el dolor punyent de la Verge Maria.

Amb un teatre abstracte, poètic i concret, Bernardi ofereix amb La Diversa totes les veus de la poetessa en un escenari buit. Un espai del dolor on la interpretació de Laia Casals, caracteritzada per una especial càrrega poètica i emotiva, convida als espectadors just després d’haver escoltat, a veure les paraules allà on creuen que l’escolta es manifesta. “Crec que el desig d’explicar, de dir, neix pel temptatiu continuat de composar la dignitat d’allò viscut” (MB). 

Condicions de la promoció

Entrades a 12,80€ per a les funcions del 5, 6 i 7 d'abril.  

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle

Altres promocions

Tercets a l'Escenari Joan Brossa

Dues peces breus i inèdites de Joan Oliver, interpretades pels actors Queco Novell, Gemma Brió, Santi Ricart i Miquel Agell. Dirigit per Artur Trias. Del 13 al 31 de març

Promoció vàlida fins el 31/03/2019

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019