Promoció targeta Laie

Les oblidades al Teatre Akadèmia

Promoció vàlida fins el 02/06/2019

Una oda al feminisme escrita i dirigida per Lara Díez. Premi Teatre Akadèmia. Del 22 de maig al 16 de juny.

Les oblidades són les dones anònimes. Aquelles de les que no s’escriuen llibres, ni es fan pintures, ni s’erigeixen com a símbol d’una determinada feminitat. Són dones que han estat allà però que no les recordem perquè mai hem escoltat la seva veu, ningú les va entrevistar.

Generacions i generacions de maltractament i submissió en totes les cultures i en tots els estaments socials per la tirania heteropatriarcal. Mirem on mirem, dones i dones i dones esclaves dels homes. Elles, les que hem oblidat, tenen l’experiència i la veritat que ens farà lliures. Només cal que recordem que les portem a dins. Un viatge pel sentit de la memòria i l’existència a través de les dones.  

Repartiment: Míriam Monlleó, Bàrbara Roig.

Condicions de la promoció

Entrades a 12,80€ per a les funcions del 23 de maig fins al 2 de juny.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

Altres promocions

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019