Promoció targeta Laie

Petits cinèfils a CaixaForum Barcelona

Promoció vàlida fins el 28/12/2019

Petits cinèfils a CaixaForum Barcelona
Petits cinèfils presenta una programació familiar de pel·lícules pensades per iniciar i educar els més petits en el món del cinema. S'estructura en cicles monogràfics que agrupen pel·lícules seleccionades d'un realitzador o un estudi d'animació: joies del primer cinema, Marek Benes, Mamoru Hosoda i Magic Light Pictures.
A cada sessió, un educador presenta la pel·lícula per tal que els més petits en puguin gaudir millor. Fins al 28 de desembre de 2019.
CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:
Els clients amb targeta Laie tindran un 50% de descompte introduint el codi promocional LAIE2019 a l’apartat de compra de la web de CaixaForum, per qualsevol de les sessions del cicle. 

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 15/01/2020