Promoció targeta Laie

Tercets a l'Escenari Joan Brossa

Promoció vàlida fins el 31/03/2019

Tercets a l'Escenari Joan Brossa

Tercets, dues peces breus i un sol autor: Joan Oliver. Interpretades pels actors Queco Novell, Gemma Brió, Santi Ricart i Miquel Agell. Dirigit per Artur Trias. Del 13 al 31 de març.

A “Tercet en re” un escriptor s’enfronta a un full en blanc. Tot el distreu, unes visites, una veïna… en el fons tot són excuses que busquen dissimular la seva falta d’inspiració.

A “Gairebé un acte” una parella fa plans pel seu casament, mentre passen unes vacances a la Côte d’Azur francesa. Apareix un antic amic del noi, que aporta una informació rellevant… Tot es complica i s’acaba resolent en un final inesperat i trencador.

Ambdues peces estan unides per una mateixa temàtica, el trio amorós.

Condicions de la promoció

Descompte del 40%: entrades a 12€ (+0,80€ de despeses) els dimecres i els dijous i a 15€ (+0,80€ de despeses) de divendres a diumenge.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle

Altres promocions

La Diversa al Teatre Akadèmia

Un soliloqui de Moreno Bernardi que neix a partir de poemes d’Alda Merini, protagonitzat per Laia Casals. Tres úniques funcions els dies 5, 6 i 7 d’abril.

Promoció vàlida fins el 07/04/2019

Club de Lectura Laie -10%

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019