Xerrada

Diumenge al Pati: juny

alt text

Cicle d’activitats en col·laboració entre CCCB i Laie

Una llibreria és un lloc on passen moltes coses. Hi passen persones, hi passen llibres, i s’hi teixeixen tot de complicitats que sovint queden atrapades entre les lleixes. Amb el cicle Diumenge al Pati volem compartir-les, que passin coses també més enllà.

Gràcies a la col·laboració entre el CCCB i Laie comencem un nou cicle d’activitats que aspira a mantenir l’esperit dels #dempeus que durant anys hem organitzat a l’interior de Laie CCCB. Propostes culturals vinculades a Barcelona que ens semblen valuoses i que no ens agradaria que acabessin dissoltes en el riu de dades que naveguem cada dia.

Els oficis del llibre, el pensament crític, les avantguardes musicals, la literatura o el llibre infantil i juvenil són alguns del temes que vehicularan la proposta. Més important que els temes, però, és la complicitat de les persones que han acceptat acompanyar-nos en aquesta aventura.

Els mites quotidians: conversa entre Míriam Cano i Antoni Clapés

Diumenge 6 de juny, 18h. Pati de les dones del CCCB

Els mites es transformen al llarg dels segles: perden matisos com més s’allunyen de les cultures antigues que els han originat, però guanyen definició quan la gent d’ara els pren i els pensa.

Míriam Cano i Antoni Clapés ens parlaran de la poesia dels seus mites quotidians.

Places limitades. Inscriu-t'hi aquí

Crònica de la crònica: conversa entre Agus Morales i Anna Surinyach

Diumenge 27 de juny, 18h. Pati de les dones del CCCB

Què hi ha darrere dels grans reportatges? Prendre la decisió, fer-ne els preparatius, desplaçar-se, fer entrevistes, observar, buscar un resultat final... Agus Morales des de l’escriptura i Anna Surinyach des de la imatge ens parlaran d'aquest procés a través dels seus últims projectes periodístics.

Places limitades. Inscriu-t'hi aquí

Comparteix

Dades activitat

Laie CCCB06/06/2021 - 27/06/2021
Carrer de Montalegre, 5, Barcelona, España
* Places limitades