Xerrada

Tertúlies amb suc: Paloma Wool

alt text

PLACES EXHAURIDES

Et proposem una trobada amb Paloma Wool i Querida Studio. Una tertúlia per descobrir com es construeix un projecte personal, atractiu i coherent des dels marges. Una actitud autènticament original que vincula moda, art i fotografia que ha trobat en el llibre una forma natural d’expressió.

Paloma Lanna és la impulsora de Paloma Wool, un estudi que vincula moda, fotografia i art amb un estil personal que ha aconseguit trobar el seu lloc gràcies a una actitud original i gens convencional. És autora dels llibres 14-14 i 16-17, anuaris on la dissenyadora parla de les seves col·laboracions amb artistes i fotògrafs, de les seves experiències artístiques i reflexions íntimes.

Querida Studio és l’estudi creatiu que, a més a més de la seva activitat habitual, publica Perdiz Magazine i és el responsable de la identitat gràfica dels llibres de Paloma Wool, publicats per l'editorial Terranova.

Parlarem amb els membres de Querida Studio i amb Tana Latorre (col·laboradora de Paloma Wool). Paloma Lanna hi intervindrà per videoconferència.

Dimecres 20 de novembre a les 18 h

17:45h acreditació a MACBA store Laie

18:00h al MACBA CAFÈ

Plaça dels Àngels 1, Barcelona

Aforament limitat. Imprescindible la reserva prèvia; escriu a activitats@laie.cat

Comparteix

Dades activitat

MACBA store Laie20/11/2019
Plaça dels Àngels, 1, Barcelona, España