alt text
Add to favourites

AL COR DEL RESTAURANT

PERQUÈ A LES CUINES S'HI COU MOLT MÉS QUE MENJAR
RIBBAT, CHRISTOPH

VAT included

Description
Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a lèpoca actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple danècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes de les cuines i la societat en què sinsereixen. Un estudi sociològic qu e repassa cronològicament la gastronomia i limpacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del fast a lslow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la cuina mol·lecular a lecològica, dels orígens de les h amburgueseries a...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsPORTIC
2016
250 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788498093742
Language: CATALÁN
Translator: ESTELRICH ARCE, PILAR
Category: Gastronomy

THEMES