Add to favourites

BARCELONA A PEU DE PORC

UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT
MARTIN, RICARD

VAT included

Description
Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capí tols sobre...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
2017
160 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788490346280
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES