Afegir a favorits

COCINA DE LA ALPUJARRA, LA

RIBOT I MARTÍN, DOMÉNEC/GARCÍA REINOSO,

IVA inclòs

Descripció
Una joya gastronómica que recupera las anotaciones de un recetario del siglo xix con recetas de cocina y repostería tradicionales hispano-moriscas de la región andaluza de la Alpujarra. La señá Nicolasica preparaba sus sopas, guisos y deliciosos dulce

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDITORIAL ALMUZARA, S.L.
2019
160 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9788417797225
Idioma: CASTELLANOMatèria: Gastronomia

TEMES