Add to favourites

EL LLIBRE DELS EMBOTITS

BUXEDA, GERARD

VAT included

Description
Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals e ns expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del P allars i del paltruc de l'Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el boti farró, p...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsEDICIONS SIDILLA
2016
0
Format: Bolsillo
ISBN: 9788494256486
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES