Add to favourites

EL LLUÇ

COM PREPARAR-LO 11 VEGADAS
SALES CSONKA, MARGARITA

VAT included

Description
Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut e n aigua, proteïnes i àcid fòlic, baix en greix i una bona font de minerals com ara calci, fòsfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a m és de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. el lluç és un producte que es prepara amb molta facilita t i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al forn...

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsSD EDITORES
2013
19 Pages
Format: Grapado
ISBN: 9788494179129
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES