Añadir a favoritos

EL LLUÇ

COM PREPARAR-LO 11 VEGADAS
SALES CSONKA, MARGARITA

IVA incluido

Descripción
Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut e n aigua, proteïnes i àcid fòlic, baix en greix i una bona font de minerals com ara calci, fòsfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a m és de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. el lluç és un producte que es prepara amb molta facilita t i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al forn...

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSD EDITORES
2013
19 Páginas
Formato: Grapado
ISBN: 9788494179129
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS