Afegir a favorits

EL PA, DE LA MASSA A LA TAULA

RECEPTES I CONSELLS PER FER PANS DELICIOSOS
BARRIGA, XAVIER

IVA inclòs

Descripció
Fer pa no ha estat mai tan fàcil. Fer pa pot ser una cosa senzilla i nutritiva. A banda de les seixanta receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós com més temps possible, consells de congelació i explicacions dels passos que s'han de seguir (amassat, repòs, fermentació,...) per tal que ho tinguis tot ben clar abans de posar "les mans a la massa". Començarem amb els pans clàssics i acabarem divertint-nos elaborant bastonets amb molte...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsGRIJALBO
2025
192 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9791387653422
Idioma: CATALÁN
Traductor: VIDAL APARICIO, MAR
Matèria: Receptes

TEMES