Añadir a favoritos

EL REBOST

ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS
LLOPART PUIGPELAT, DOLORS

IVA incluido

Descripción
El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entr ada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el ll ibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del porc, el peix, els for matges i els licors. La cura per aconseguir un llenguatge intel·ligible per tothom, la claredat de les explicacions tècniques, l'ane cdotari,...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesCOSSETANIA EDICIONS
2014
250 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788490342176
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS