Add to favourites

ELS CALÇOTS II

FLORENSA, BET

VAT included

Description
Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A lagost es torna a posar a la terra, daquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent saniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los sha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm. I us preguntareu: Són excepcionals, els calçots? Doncs sí, ja que, com heu pogu t llegir, és u...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsSD EDITORES
2017
20 Pages
Format: Grapado
ISBN: 9788494611230
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES