GASTRONOMIE ET CUISINE VALENCIENNE
CASTELLÓN, VALENCE ET ALICANTE
IVA inclòs
Descripció
Berceau de cultures et de civilisations, la gastronomie valencienne tire le meilleur parti de l'incroyable abondance et diversite? d e ses paysages: cuisine littorale et cuisine d'inte?rieur, cuisine rurale et cuisine bourgeoise, cuisine traditionnelle et cuisine d 'avant-garde, que l'on de?couvre dans un voyage a? travers l'histoire des produits, du territoire et quarante recettes choisies.Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsTRIANGLE POSTALS
2023
240 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484785903
Idioma: FRANÇAISMatèria: Gastronomia