Afegir a favorits

GASTRONOMIE ET CUISINE VALENCIENNE

CASTELLÓN, VALENCE ET ALICANTE
MONNÉ, TONI

IVA inclòs

Descripció
Berceau de cultures et de civilisations, la gastronomie valencienne tire le meilleur parti de l'incroyable abondance et diversite? d e ses paysages: cuisine littorale et cuisine d'inte?rieur, cuisine rurale et cuisine bourgeoise, cuisine traditionnelle et cuisine d 'avant-garde, que l'on de?couvre dans un voyage a? travers l'histoire des produits, du territoire et quarante recettes choisies.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTRIANGLE POSTALS
2023
240 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484785903
Idioma: FRANÇAISMatèria: Gastronomia

TEMES