HISTÒRIES DE CUINA
IVA incluido
Descripción
Dotze ingredients i estris de la cuina universal (la sal, el sucre, l?arròs, la patata, la pasta, el blat, la cullera, la nevera?) s erveixen als autors per exposar de forma senzilla i amena que la cuina és un contínuum en la història humana. El que ara cuinem (i m engem) és el resultat d?una evolució cultural teixida al llarg de segles que uneix a tots els pobles. Cada ingredient ha viatjat per la història del món fins a arribar a les cassoles actuals. Ho fan en dotze relats, acompanyats cadascun d?ells amb receptes de la n ostra tr...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesONADA EDICIONS
2018
96 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788417638023
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía