Añadir a favoritos

La cuina de la carxofa

GARCIA PARAJUA, PAU

IVA incluido

Descripción
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa lacollita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquestrecull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen lacarxofa en una delícia tot terreny.Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, ...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2021
180 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788418857355
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS