La cuina de la carxofa
IVA incluido
Descripción
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa lacollita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquestrecull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen lacarxofa en una delícia tot terreny.Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, ...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2021
180 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788418857355
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía