Afegir a favorits

La cuina de la carxofa

GARCIA PARAJUA, PAU

IVA inclòs

Descripció
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa lacollita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquestrecull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen lacarxofa en una delícia tot terreny.Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2021
180 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788418857355
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES