LA CUINA DE LA CARXOFA
IVA inclòs
Descripció
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que con verteixen la carxofa en una delícia tot terreny. Inclou un munt de receptes i consells culinaris. Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2024
176 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788410161320
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes