Afegir a favorits

LA CUINA DE LA CARXOFA

GARCIA PARAJUA, PAU

IVA inclòs

Descripció
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que con verteixen la carxofa en una delícia tot terreny. Inclou un munt de receptes i consells culinaris.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2024
176 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788410161320
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES