Afegir a favorits

LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

FABREGA COLOM, JAUME

IVA inclòs

Descripció
La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en tots els àmbits de la cultura. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció, gràcies a figures com els germans Roca o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mest resses de casa i als restauradors anònims, que de mica en mica han anat bastint tot un corpus de plats variats i amb segell propi, c om ara les diverses variants del mar i muntanya. En aquest exhaustiu receptari amb més de dos-cents plats explicats al detall, conei xerem to...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsVIENA EDICIONS
2020
336 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788417998363
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES