Afegir a favorits

LA CUINA DE L'APROFITAMENT

AA.VV

IVA inclòs

Descripció
D'acord amb l'informe de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) , prop d'un terç dels alimen ts que es produeixen cada any al món per al consum humà es perden o es desaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que es produeixen al planeta no els consumeixen els éssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que va n a les escombraries.El malbaratament alimentari és, per tant, un problema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darre rs cinqu...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsONADA EDICIONS
2023
96 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788419606440
Il·lustrador: ANGLÈS LLUCH, MARIA PILAR
Matèria: Receptes

TEMES