Afegir a favorits

LA CUINA DE L´AVIRAM

RECEPTES AMB POLLASTRES, PERDIUS, ANECS...
MURGADAS, FRANCESC

IVA inclòs

Descripció
Des de fa vint anys, l'autor té una relació molt especial amb el gall negre del Penedès. I de retruc, amb tot el que porti plomes i tingui bec. Ara a fet aquest llibre per defensar aquest tipus de carn genèricament anomenada aviram. Perquè és una carn que és amb n osaltres des de la nit dels temps. I no sols com a carn. Els ous han estat i segueixen essent fonamentals en camps tan importants co m la pastisseria. Per no parlar d'algunes exquisideses que, sense aviram, mai no hauríem conegut. Però també perquè, a poc que refle xionem so...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2006
152 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788497912327
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: MURGADAS, FRANCESC
Matèria: Receptes

TEMES