LA CUINA DEL SENGLAR
GUIA PRÀCTICA I RECEPTARI
IVA incluido
Descripción
El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després danys amb un consum molt limitat, la seva carn s ha fet un lloc en lalta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové d el seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català.Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en làmbit domèstic, co m una estrat...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesAMAT EDITORIAL
2018
100 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788497351133
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas