Afegir a favorits

LA CUINA DEL TRADICIONARI

UN RECORREGUT PEL CALENDARI GASTRONÒMICDE MALLORCA
MIQUEL CALDENTEY

IVA inclòs

Descripció
«La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló/ i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esm itjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també dun ric compendi danotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina darrel tradici onal de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap dany.Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que prop osen per a av...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEL GALL EDITOR
2019
175 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788416416646
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES