Afegir a favorits

LA CUINA MÉS EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA

FABREGA, JAUME

IVA inclòs

Descripció
A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat , sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci- de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura dÕuna pre paraci-. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sÕinvolucren, sense excepci-, tots els sentits humans. Un despl egament, ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEL FARELL EDICIONS
2018
128 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788492811991
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES