LA TECA
LA VERITABLE CUINA CASOLANA DE CATALUNYA
IVA inclòs
Descripció
La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica calana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vint edicions. E l seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, can elons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i div erses man...Estat: Exhaurit
Disponibilitat
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2014
320 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490342671
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes