Afegir a favorits

MENUS DE NADAL

DELS PLATS MÉS TRADICIONALS ALS MÉS EXÒTICS
MURGADAS I BARDI, FRANCESC

IVA inclòs

Descripció
La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastron òmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències i tecnologia culinària que s'han produït, ja que molta gent encara no l'entén al ma rge del receptari tradicional. D'aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalmen t, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2015
192 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490343715
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES