Afegir a favorits

RECEPTARI CAULES. CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVIII

AA.VV

IVA inclòs

Descripció
El novè volum de la col·lecció ens porta un altre receptari baleàric, aquest, de summa importància, ja que és el que documenta, per primer cop, lyx02019,ús de la salsa maonesa (i demostra que no és dyx02019,origen francès, com algun cop syx02019,havia volgut fe r creure).Al manuscrit Caules la salsa maonesa encara syx02019,anomena en menorquí salsa de peix crua. De moment, és la redacció de l mètode dyx02019,elaboració més antiga localitzada. És molt possible que se servís tant com a acompanyament del peix com per al bu llit o amb la ...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsBARCINO
2024
262 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788416726271
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES