TERRA DE CEPS
ESPECIALITZACIÓ VITIVINÍCOLA I MÓN RABASSAIRE A LES COMARQUES DE L'ANOIA I L'ALT PENEDÈS EN EL SEGLE
IVA inclòs
Descripció
Aquest llibre parla del procés d?especialització vitícola que va tenir lloc a les comarques de l?Anoia i l?Alt Penedès al llarg de l a segona meitat del segle xviii i durant tot el xix, de les transformacions del paisatge i dels canvis en les relacions socials i po lítiques que l?avenç de la vinya va comportar. Al llarg d?aquestes pàgines es posa en relleu el paper destacat que va jugar la gran propietat de la terra en aquest procés d?especialització vitivinícola, així com el protagonisme que hi va tenir el contracte de raba ssa morta...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsPUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSER
2019
408 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788491910640
Idioma: CATALÁNMatèria: Hª Catalunya Moderna i Contemporània