07/09/2023

41a Setmana del Llibre en Català

alt text
icon

Autor: Laie

Amb l’inici del nou curs, arriba un dels esdeveniments culturals més importants de l’any: La Setmana del Llibre en Català.

Després de celebrar l’any passat el 40è aniversari, l’edició d’enguany tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

I és que més enllà de ser un punt de trobada entre lectors i autors, La Setmana marca l’arrencada del calendari editorial i cada cop més editorials programen les novetats en català i les presentacions coincidint amb la cita. Les xifres d’aquesta 41a edició són ben descriptives de l’èxit de La Setmana: 287 expositors, 8.000 m², 125 novetats editorials, 159 presentacions de llibres i més de 300 activitats (83 de caràcter familiar).

Com sempre, Laie no faltarà a la cita: ens trobareu a les parades 17 i 18, en companyia d'Edicions del Periscopi, Edicions Proa, LaButxaca i Tusquets, i amb un programa d’activitats que inclou presentacions, converses, taules rodones i signatures de llibres, així comCarlota Gurt, Jordi Llavina, Marc Vintró, Marta Orriols, Màrius Serra, Gemma Ruiz Palà o Josep Vallverdú.

Activitats Laie a la Setmana del Llibre en Català.

A continuació podeu veure una tria dels llibres que trobareu a la parada de Laie.

Comparteix