27/09/2023

Antonio López, a la Pedrera

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

La Pedrera, Casa Milà, del 22 de setembre de 2023 al 14 de gener de 2024.

La Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb el Drents Museum (Assen, Països Baixos), presenta una retrospectiva monogràfica sense precedents de l'obra d'Antonio López, el major representant del moviment realista espanyol de la segona meitat del segle XX i l'actualitat.

Antonio López és un artista polifacètic, exercint els rols de pintor, escultor i dibuixant. Per a ell, la realitat serveix simplement com a punt de partida, ja que considera que el procés de creació és igualment important que l'obra acabada. Les seves obres poden durar diversos anys, a vegades dècades, per a completar-se, i cada pinzellada reflecteix una exploració minuciosa de l'objecte o el paisatge, buscant capturar la seva essència en el llenç.

L'exhibició a la Pedrera reuneix una selecció de prop de vuitanta obres, que abasten pintures, escultures i dibuixos. Aquestes peces permeten viatjara través de les set dècades de carrera de l'artista, des de les seves primeres creacions en la dècada de 1950 fins a les seves obres més recents.

A Official store La Pedrera — Casa Milà trobaràs el catàleg oficial de l'exposició, així com una selecció bibliogràfica i d'articles relacionats amb Antonio López i la seva obra.


Comparteix