12/03/2024

Barceló. Ceràmiques: Tots som grecs, a La Pedrera

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

La Pedrera - Casa Milà, del 8 de març al 30 de juny de 2024

La nova exposició Barceló. Ceràmiques a La Pedrera ofereix una immersió en el món del reconegut artista contemporani català, Miquel Barceló. Amb una trajectòria artística destacada a nivell internacional, Barceló és conegut pel seu estil distintiu que fusiona tècniques tradicionals amb una visió innovadora i una sensibilitat única.

La mostra a La Pedrera és la més exhaustiva sobre de la producció ceràmica de Miquel Barceló mai realitzada a Espanya. Pintor, escultor i dibuixant, Barceló va fer incursió a la ceràmica al 1994 després d'un viatge a Mali, on les condicions climàtiques adverses van impedir treballar amb els seus mitjans tradicionals, per la qual cosa va començar a experimentar amb el fang. L'exhibició inclou més de 100 peces, acompanyades de pintures i quaderns relacionats amb el seu treball en ceràmica, a més d'una escultura de bronze al pati de La Pedrera.

Després de descobrir l'obra de Miquel Barceló en una atmosfera tan única com La Pedrera, completa l'experiència a Official store La Pedrera – Casa Milà, on trobaràs el catàleg oficial de l'exposició, així com la bibliografia destacada i una selecció exclusiva de productes inspirats.

Comparteix