01/03/2024

Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso, al Museu Picasso

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

Museu Picasso, de l'1 de març al 15 de setembre

El Museu Picasso presenta Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso, una exposició que captiva amb la fusió de dues visions artístiques distintives. Plossu, reconegut fotògraf francès, presenta una sèrie d'imatges que exploren els paisatges catalans, capturant l'essència mateixa de la terra que va inspirar a Picasso.

L'exhibició ofereix una experiència sensorial única en combinar la sensibilitat visual de Plossu amb la imaginació i el llegat creatiu de Picasso. A través de les seves lents, es revelen paisatges que evoquen tant la calma serena com la vibrant vitalitat de Catalunya. L'exposició convida a submergir-se en la intersecció entre la fotografia contemporània i la història de l'art, brindant una nova perspectiva sobre la influència de l'entorn a l'obra de grans artistes.

Els paisatges catalans també han arribat a Laie Museu Picasso, després de la visita, a la botiga trobaràs una selecció de productes exclusius i llibres per a aprofundir en els temes de l'exposició, a més del catàleg oficial.

A continuació, pots consultar la bibliografia:

Comparteix