03/07/2022

Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors

alt text
icon

Autor: Laie

MACBA, del 15 de juliol de 2022 al 8 de gener de 2023.

Una conjunció de factors és la nova exposició del MACBA en la qual s'ofereix una perspectiva global sobre les obres de Cinthia Marcelle. Moguda pel desig de desorganitzar les estructures jeràrquiques, la seva obra es desenvolupa en capes que mostren la preocupació constant per reinterpretar les dinàmiques col·lectives.

Marcelle al·ludeix a les jerarquies laborals, de classe i de raça que condicionen les nostres interaccions quotidianes i l'ordre social i polític imperant. En la seva obra, realitza accions similars en contextos diferents, els materials que utilitza canvien de forma en integrar-se en les successives instal·lacions, fotografies i pel·lícules.

Per a la posada en escena de les obres de Cinthia Marcelle i els seus col·laboradors, es convida als visitants a dialogar amb l'exposició. Aquest diàleg no es farà de manera escrita ni conversada, sinó a través de la música. Mitjançant la plataforma linktr, el públic podrà afegir una cançó que es reproduirà i provocarà canvis a la sala.

Un últim pas essencial de la visita és la llibreria-botiga cultural MACBA Store Laie que convida a conèixer l'artista i la seva obra més en profunditat a través d'una selecta bibliografia i el catàleg de l'exposició.

Comparteix