16/11/2023

Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull, al MACBA

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

MACBA, del 16 de novembre de 2023 al 20 de maig de 2024.

El MACBA inaugura l'exposició Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla en lloc de l'ull, una immersió única en l'expressió artística del creador català. A través d'instal·lacions, escultures i obres de realitat augmentada, l’autor aborda amb perspicàcia les problemàtiques socials i ecològiques contemporànies.

Guiat pel vers de la poeta brasilera Stella do Patrocínio, l'obra de Steegmann Mangrané se submergeix en els conceptes d'impermanència i transitorietat. Utilitzant la biologia i noves perspectives antropològiques com a referents, l'artista proposa una visió integral del món, desafiant dualismes colonials i explorant la interconnexió d’elements com cultura i natura, subjecte i objecte o realitat i somni.

Una fulla en lloc de l'ull exhibeix una coreografia de vint-i-cinc anys de creacions que convida a les persones assistents a reconfigurar la seva relació amb la naturalesa, submergint-los en un espai dinàmic que estimula els sentits i desafia les convencions entre el viu i l'inert.

Continua explorant els temes que tracta Una fulla en un lloc de l'ullaMACBA store Laie, on trobaràs el catàleg oficial, la bibliografia destacada i una selecció de productes inspirats en l'exposició.

Comparteix