20/09/2023

Laie amb el 25è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

Un any més, Laie s'uneix al Banco Mediolanum Festival Mil·lenni, col·laborant en una de les seves edicions més especials: la seva 25ª edició. Com a llibreria oficial del festival, t'oferim una àmplia selecció de llibres relacionats amb els artistes i les propostes musicals que formen part d'aquesta edició. No perdis l'oportunitat de guanyar entrades dobles per al festival seguint el compte d'Instagram de Laie. A més, com a client de Laie, obtindràs un descompte del 10% en comprar les teves entrades utilitzant el codi de descompte LAIE10.

-> Consulta la programació i compra entrades per al Festival Mil·lenni.

El 25è Festival Mil·lenni destaca com un dels festivals més autèntics de Barcelona, presenta una programació de qualitat centrada en la música electrònica i les tendències més actuals. El festival es duu a terme en llocs tan prestigiosos de la ciutat comtal com: el Palau Sant Jordi, el Palau de la Música, la Sala Apol·lo, la Sala Razzmatazz, el Gran Teatre del Liceu, el Auditori del Fòrum o el Poble Espanyol.

Si has assistit al Festival Mil·lenni o ho faràs, podràs gaudir d'un 5% de descompte en llibres i un 10% en objectes, mostrant la teva entrada en qualsevol de les nostres llibreries i botigues (promoció vàlida fins a la finalització del festival). No deixis passar aquesta oportunitat de combinar música, lectura i cultura!

A continuació, pots consultar el cartell:

Comparteix