01/07/2024

Laie Fest_La Pedrera — Casa Milà

alt text
icon

Autor: Laie

La Pedrera —Casa Milà no podia faltar al Laie Fest. Quan fa de l'última vegada que vas anar a La Pedrera? Aquest estiu, et proposem un sorteig d’entrades per a visitar-la i un descompte especial per a descobrir-la a la nit. I molt més!

Es tracta d’un dels monuments més icònics de Barcelona, certificada per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, La Pedrera és un dels llocs més atractius per a passar l’estiu.


Sortejos i descomptes d’estiu

Pròximament anunciarem la data del sorteig de 20 entrades dobles per a La Pedrera Essencial i el descompte especial per a La Pedrera Night Experience.

Segueix l'Instagram de Laie o subscriu-te a la nostra Newsletter per a seguir totes les novetats del Laie Fest i les dates dels sortejos.


Altres opcions de visitar La Pedrera — Casa Milà durant juliol i agost

Recorda que si resideixes a Catalunya ja disposes d’un descompte especial per a les visites de La Pedrera Essencial i Night Experience.

Viu el Talents Jazz, a La Pedrera, el festival dels nous talents del jazz a Barcelona, que se celebra del 16 de maig al 26 de juliol del 2024.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Official store La Pedrera — Casa Milà, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per portar-hi tot el que necessites al festival.


A continuació, i durant tot l'estiu a Official store La Pedrera — Casa Milà, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix