01/07/2024

Laie Fest_Laie Pau Claris

alt text
icon

Autor: Laie

La millor manera de complementar la ruta cultural que proposa el Laie Fest és a la llibreria Laie Pau Claris. És el punt base del nostre festival, on podràs trobar tota la bibliografia recomanada i t'ajudaran si el que vols és descobrir nous mons i aventures a la teva experiència festivalera.

Els llibres sempre són un bon aliat en un festival, ja sigui a la cua d'entrada, a una possible pausa o per a continuar deixant volar la imaginació quan acaba. A Laie Pau Claris trobaràs els llibres que vols i els que no sabies que volies, deixa't portar per les recomanacions del seu equip llibreter per a aquest estiu.


Laie Fest_Infantil

A Laie Pau Claris han creat la seva versió del Laie Fest infantil, perquè el públic més jove també gaudeixi del festival amb llibres.

Patrocinador gastronòmic oficial

El cafè restaurant de Laie Pau Claris també participa al Laie Fest, com a patrocinador gastronòmic oficial, ofereix un espai ideal per celebrar el festival d'estiu de cultura responsable.


Sortejos d'estiu

Segueix l'Instagram de Laie per a participar als sortejos del Laie Fest, visites comentades exclusives als millors museus de la ciutat, entrades a teatres, oci, i molt més.

Per a no perdre't res sobre el festival, subscriu-te a la Newsletter de Laie i rep a l'instant les novetats: dates, sortejos, descomptes i records de les experiències del Laie Fest.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie Pau Claris, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar-hi tot el que necessites al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie Pau Claris, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix