01/07/2024

Laie Fest_Museu de la Ciència CosmoCaixa

alt text
icon

Autor: Laie

El Museu de la Ciència CosmoCaixa també està al Laie Fest. Aquest estiu ballarem al ritme de les matemàtiques! Et proposem dues visites comentades de manera gratuïta a l'exposició MateMiFaSol. I molt més!

El Laie Fest és per a tots els públics i cap lloc millor per celebrar-lo que el Museu de la Ciència CosmoCaixa. On poden gaudir de les millors experiències científiques des de grups o famílies fins a persones que ho vulguin fer soles. 


Sortejos d’estiu

El Laie Fest et porta al Museu de la Ciència CosmoCaixa a dues visites guiades gratuïtes a l'exposició MateMiFaSol, el 17 de juliol i el 29 d’agost

Les places són limitades i per a aconseguir-les t’has de subscriure a la Newsleter de Laie. Aviat enviarem les invitacions.


Altres opcions de visitar el Museu de la Ciència CosmoCaixa durant juliol i agost

Si no ets una de les persones afortunades per anar a les visites guiades, aquest estiu també pots gaudir de les CosmoNits. L’11 i 25 de juliol i l’1 i 8 d’agost: espectacles, concerts, monòlegs, cinema a la fresca, tallers...


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie Museu de la Ciència CosmoCaixa, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar-hi tot el que necessites al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie Museu de la Ciència CosmoCaixa, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix