12/02/2020

Laie, la llibreria d'ARCOmadrid 2020

alt text
icon

Autor: Laie

Laie torna a ARCOmadrid amb la satisfacció de celebrar 15 anys de presència ininterrompuda en una fira imprescindible en el circuit internacional de l'art contemporani.

En aquesta ocasió també oferim una acurada selecció de les novetats més rellevants de tot el món al costat de la bibliografia de referència en art contemporani i, a més a més, en fotografia, arquitectura i disseny; un recorregut multilingüe, imprescindible per orientar-se entre les tendències i els noms més destacats del panorama actual.

No faltaran llibres i articles especialment pensats per al públic infantil, orientats a descobrir l'art i a desenvolupar la seva creativitat.

Com a única llibreria d'ARCO mantenim el compromís d'oferir un correlat bibliogràfic del conjunt d'artistes presents a la fira i de les línies temàtiques (Diálogos, Opening, It's a Matter of Time, etc.) plantejades en l'edició de 2020.

Es podrà veure, a més a més, un avançament de novetats en articles culturals que molt aviat incorporarem a les botigues dels museus i centres culturals que gestionem. Una selecció que procedeix d'estudis i tallers de disseny de primera línia internacional.

T'esperem a l’estand 9J04 (pavelló 9).

A continuació pots descobrir una mostra representativa del que trobaràs a Laie ARCO

Comparteix