28/09/2022

Laie, primer gestor cultural B Corp d'Espanya

alt text
icon

Autor: Laie

Laie ha rebut la certificació B Corp de mans de B Lab Spain, entitat que encapçala el moviment en pro de la sostenibilitat empresarial a Espanya. Durant la presentació del llibre Moviment B Corp de Ryan Honeyman i Tiffany Jana, celebrat a la llibreria Laie Pau Claris, representants de B Lab Spain van fer lliurament de la placa acreditativa a Laie, formalitzant així la seva entrada en la comunitat B Corp.

Des dels inicis, l'objectiu de Laie ha estat posar la cultura a l'abast de les persones com a motor de desenvolupament individual i social. Després de més de quaranta anys de servei i després de tants canvis en el planeta i en la societat, la companyia segueix convençuda que aquest és l'únic camí possible: utilitzar la força de l'empresa per a generar un impacte positiu. Per això, continuem treballant per a millorar els nostres estàndards de qualitat i els processos de gestió per a reforçar la nostra aposta per la sostenibilitat.

B Corp és una comunitat de més de 4.400 empreses en 77 països que no sols busquen ser les millors del món, sinó també les millors empreses per al món. Les B Corps són companyies que estan construint una economia més inclusiva i sostenible.

A continuació, hem seleccionat una sèrie de llibres per a continuar aprofundint en el tema. També pots comprar el llibre Moviment B Corp:

Comparteix